Steaua – Din rau in mai rau


Atmosfera foarte tensionata la Steaua. Asa perioada grea nu-mi amintesc sa fi vazut pana acum in cadrul clubului patronat de Gigi Becali. Au mai fost perioade delicate in cadul clubului…sa nu uitam de perioada de 7 ani de zile, in care Steaua nu a castigat titlul in Liga 1, sau de locurile ocupate de Steaua la finalurile de campionat( loc. 3, loc. 4, loc.6).

Mihai Stoica, Laurentiu Reghecampf, Gigi Becali, respectiv  Victor Piturca – protagonistii acestui “show mediatic” din ultima perioada, aduce in fata audentei  razboiul personal dintre cele doua tabere.

Urmarind indeaproape evenimentul, se observa faptul ca exista diferente de opinie in cadrul clubului. O tabara(MM si Reghe) sustine ideea ca tot ce se intampla la club(antrenamente ,pregatirea fizica, atmosfera din echipa) se face intr-un mod ireprosabil. Iar  cealalta parte(Gigi Becali)  spune ca au existat si exista probleme in cadrul echipei, si acestea vor fi rezolvate .

Dupa rezultatul de aseara, dupa un alt rezulat nefast(Steaua 1-1 ASA Tg. Mures), ajuns in tara cu gandul de a  pune la punct neregulile existente la echipa sa,  acesta a intervenit in media si a tras un semnal de alarma cu privire la cauzele rezultatelor proaste din ultima vreme. Parafrazand spusele lui Becali, nu putem decat trage concluzia ca singurul  “vinovat” este staff-ul tehnic.

 

“Strambele” lui Piturca la adresa lui Reghecampf si MM Stoica din ultima perioada parca  a umplut si mai mult paharul, acesta numindu-i “marionetele lui Becali”. Piturca  a dezvaluit ca la Zurich s-au intamplat lucruri grave de indisciplina, acesta acuzandu-i pe MM si Reghe ca au consumat alcool inainte meciului din Europa League. Iar mai mult, din aceasta cauza  Mihai Stoica nu a putut sa  ajunga la meci.

Acestia au ripostat  cu privire la acuzatiile  aduse la adresa lor intr-o conferinta de presa 

 

In cele din urma, sezonul regulat va lua sfarsit etapa aceasta, urmand in continuare sa se decida  echipele ce merg in play-off.

Urmeaza sa se joaceprogram

sursa foto:gsp.ro

sporticos.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s