Acelasi joc. Alte motive


Dupa cele 2 etape de dupa revenirea din “vacanta de iarna”, echipa finantata de George Becali nu a reusit sa bifeze inca victoria. Marile schimbari realizare de conducerea clubului nu prea par sa-si fi facut efectele in jocul si exprimarea echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf.

In ciuda criticilor adunate din partea presei, Reghecampf nu a adoptat o alta strategie in privinta modului cum este realizat primul 11, aceleasi improvizatii pe anumite posturi, schimbari de jucatori de la o etapa la alta. Singura achizitie ce pare sa fie inca de la inceput o certitudine in jocul Stelei, este Denis Alibec, acesta fiind un jucator exponential in meciul din etapa trecuta cu CFR Cluj.

Acelasi joc  ca in 2016, insa alte motive sunt imputate acum de Reghe & CO , mai exact maniera de arbitraj.Similar partidei de Cluj, si la meciul din etapa aceasta cu Voluntari arbitrul este vinovat pentru insuccesul Stelei.

Mai jos aveti rezumatul partidei Steaua – Voluntari 2-2

 

La finalul partidei Mihai Stoica  a decis sa iasa la rampa, atacand arbitrajul precizand ca  fara niciun dubiu a fost o viciere de rezultat.

Jocul Stelei a semanat izbitor cu cel de anul trecut, avand posesia, insa drumul mingii catre plasa pare de cele mai multe ori o misiune imposibila.

Cu acest egal Viitorul are asigurat pentru cel putin o etapa locul 1 in ierarhia ligii 1, aceasta avand in momentul de fata si o partida mai putin disputata.

CLASAMENT

clasament_liga_1

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s