“Degringolada” stelistă si kazahă determină o remiză


Steaua a încheiat la egalitate, scor final 2-2, meciul din prima manşă din acest tur preliminar, disputat în deplasarea de la Aktobe, Kazahstan.Meciul a semănat foarte mult cu “transmisiunea neolitică” din partea kazahilor, Steaua având o primă repriza mai mult decât modestă, încasând două goluri demne de o echipă mică, unde a întalnit astăzi o echipă care se edifică in totalitate cu această parte a continentului, în care situaţia financiară nu asigură performanţe şi calitate în joc.

Cu toate acestea atăt în meciul retur căt şi în accederea mai departe in play-off, prima şansă îi revine Stelei, pentru stelişti  fiind suficient şi un rezultat de egalitate(1-1 sau 0-0).Gâlca trebuie să ia multe măsuri atât în privinţa jocului cât şi în compartimentul moral al jucătorilor, observând o Steaua fară busolă, constatând o mare degringolandă la jocul de pase, unde prima repriză steliştii au avut mari probleme în transmiterea balonului.

Aşadar noul antrenor al Stelei are mult de muncă, trebuie să lucreze la jocul echipei, de parcă jucătorii au uitat sa paseze, şuteze sau să se apere, de când Reghecampf nu mai este antrenorul grupării  din Ghencea.Cred că returul de peste o săptămână va aduce în totalitate liniştea în tabăra stelistă, echipa kazahă fiind o echipă totuşi limitată din punct de vedere al jocului.

Mâine de la ora 21:00. Petrolul Ploieşti o va întâlni pe formaţia din Cehia, Viktoria Plzeň, meci contând pentru accederea in play-offul Europa League.

SURSĂ IMAGINE: SPORTS.KZ

Advertisements

One comment on ““Degringolada” stelistă si kazahă determină o remiză

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s