Steaua maidanelor de astăzi


Fără nici o nuanţă de ipocrizie, trebuie să fim cu toţii de acord cu faptul că Steaua este mult mai vulnerabilă din toate punctele de vedere, fată de perioada Reghecampf.Nu numai stilul adoptat de catre Gâlca, precum si lotul de care dispune – un lot din care nu se găsesc jucători de bază, de echipă naţională, aceştia părasind gruparea din Ghencea chiar din această vară, nu arata grozav.

Fiind un stelist nu pot sa fiu contra acestei echipe, o voi susţine indiferent de situaţie, in cei 7 ani de secetă mereu am fost foarte frenetic in susţinerea echipei.Cu toate acestea trebuie să fiu sincer şi să fiu corect cu situaţia actuală, unde meciurile pe care le-am vizualizat nu au aratat deloc “a pretenţiile pe care Steaua “şi le doreşte.Meciurilor amicale chiar nu le-am dat importanţă, sau foarte mare importanţă, insă meciurile oficiale au scos la iveală lucruri (ne)bune, nişte goluri atăt fizice căt şi valorice existente in echipa.

Cu această situaţie cu care Liga 1 se confruntă, probabil Steaua va reuşi să se impună in faţa celor contracanditate la titlu, insa nu  va fi foarte usor.Sper ca soarta din Champions league să fie una favorabilă, iar Steaua sa întâlnească echipe facile în drumul spre accederea in grupele de la masa bogaţilor.Returul de aseară, disputat contrei echipei campioană a Norvegiei, jocul nu a stralucit deloc, cu excepţia realizărilor anumiţilor jucători, jocul de echipă ieşind foarte prost, de parca ar juca nişte copii pe maidan, şi intr-adevăr pe teren au evoluat nişte copii.

Acum nu este rău să promovăm tinerii jucători, este un lucru extraordinar de bun, însă aceştia nu pot fi în momentul de faţă unii din stîlpii echipei roş-albastre.Păna la urmă ideea centrală este că trebuiesc făcute urgent transferuri, transferuri care să aduca un plus de valoare si stabilitate echipei.Astăzi se anunţa că jucătorul lui U Cluj, Lemnaru va semna cu Steaua, sper să se perfecteze cat mai repede acest transfer, Steaua are nevoie de el, mai ales ca este atacant.

3 comments on “Steaua maidanelor de astăzi

 1. mie mi se pare ca Steaua lui Galca e mai buna ca Steaua lui Reghe. Bourceanu si Pintilii daunau mult ofensivei (mai ales in ultima vreme), plecarile lor pot sa fie benefice – macar atacului. Apoi tactic… Steaua lui Reghe era la pamant. Doar fizic a dominat liga 1. La Galca se vede ca lucreaza la acest aspect… sa speram ca o sa-i si iasa

  Like

  • Îmi doresc din suflet ca Steaua să arate aşa cum spui, mai bună decât era cu Reghecampf.
   Eu aştept să vină acel meci, când echipa actuală a Stelei va avea de înfruntat un adversar pe măsura sa.Atunci vom şti cu adevărat potenţialul acestei echipe.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s