Liga 1 se va vedea la UPC


Transmiterea competitiei nationale, se dovedeste a fi un real trofeu pe piata media, aceasta fiind curtata de cat mai multe companii de televiziune.Recent a aparut un comunicat in care se  demonstrezaa faptul ca Liga 1 si Cupa Ligii(noua competitie) va fi transmisa de UPC Romania, pe o perioada de 5 ani.

Suntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă: la UPC şi Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014 – 2019. În afara zonei de acoperire UPC, cele două canale vor putea fi urmărite la nivel naţional prin platforma de satelit Focus Sat“, declară Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) al UPC România.

Aceasta companie de telecomunicaţii, este una dintre cele mai importante din Romania, alaturi de RCS-RDS si Romtelecom.Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit şi analogica), internet în banda larga şi telefonie în aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.179.500 de clienti la universul digital.

Asa cum bine stim,  Liga Profesionistă de Fotbal a vandut drepturile TV din Liga 1 pentru următorii 5 ani catre firma malteza Intel Sky Broadcast pentru 27,5 milioane de euro pe sezon, firma la care este implicat si Arpad Paszkany.

Intel a preluat si posturile TV Look TV si Transilvania Live, prin intermediul carora va transmite meciurile de fotbal.  Ulterior, reprezentantii companiei au inceput discutiile cu distribuitorii de cablu pentru a renegocia preturile de difuzare.

Din informatiile presei nu se precizeaza nimic despre o anumita replica a colosului din acest domeniu RCS-RDS, acesta reusind pana acum  sa acapareze majoritatea drepturilor tv, astfel au avut o ascensiune din punct de vedere al abonamentelor.

10 comments on “Liga 1 se va vedea la UPC

 1. Baieti, tata m-a crescut microbist si stelist, asa ca acolo unde sunt meciurile campioanei acolo ma duc, deci UPC asteapta-ma

  Like

 2. Bine ca nu au mai prins contract cei de la Dolce…dupa ce ca nu aveau acoperire deloc si serviciile lasau mult de dorit. Macar astia de la UPC sunt seriosi

  Like

 3. Ma e un lucru bun ca au schimbat astia furnizorul de meciuri din liga 1, chiar ma saturasem de rasuflatii aia de la Digi. Sper ca UPC-ul sa se ridice la inaltime ca de fiecare data

  Like

 4. Eu am abonament la doua mari firme de cablu asa ca,
  nu imi fac probleme cu receptia meciurilor de fotbal !
  Ca se invart bani cu nemiluita, asta-i alta problema …………….
  Important sa VEDEM MECIURI FRUMOASE
  iar NATIONALA sa se CALIFICE la C.E.2016 !!! 🙂 🙂 🙂
  Forza SIMONA HALEP !!! 🙂 🙂 🙂
  Noapte buna !
  Aliosa.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s