Real Madrid reuseste “La Decima”


Real Madrid a reusit pentru a 10 oara sa castige  trofeul Ligii Campionilor, bifand dupa o pauza de 12 ani “La Decima”.Finala s-a decis in 120 de minute, Real Madrid inscriind golul de 1-1 in ultimele secunde ale partidei(90+3), gratie golului marcat de Sergio Ramos.(VIDEO MECI)

Finala s-a incheiat intr-un mod neasteptat, daca Real  Madrid era aparent invinsa in aceasta finala, iata ca aceasta reuseste sa se impuna la finalul celor 120 de minute cu 4-1.Atletico a fost foarte aproape ca acest an sa fie unul perfect, castigand campionatul si Champions League.Din nefericire acest lucru nu s-a putut realiza, insa cu toate acestea Atletico este echipa momentului in Europa, avand un parcurs remarcabil in acest sezon de UCL, unde pana acum nu a fost invinsa niciodata.

Doar cateva secunde au despartit ca trofeul Uefa Champions League sa ajunga in randul echipei antrenate de Diego Simeone, Atletico reusind sa abordeze partida la un nivel inalt, fiind o echipa pragmatica, nedand posibilitati Realului de a inscrie.Momentul cheie, momentul psihologic al acestei finale l-a constituit golul din minutul 90+3, Sergio Ramos inscriind dintr-o lovitura de la colt, trimitand balonul cu capul la coltul lung.Atletico a suferit un declin, iar in prelungiri aceasta a avut de suferit, meciul avand un final neasteptat, echipa lui Ancelotti reusind sa mai marcheze inca 3 goluri, ceea ce a produs o cadere din partea lui Atletico.

Au marcat: Godin(Atletico);Ramos, Bale, Marcelo, Ronaldo(Real Madrid)

Una peste alta Real Madrid a castigat meritoriu aceasta finala, ea avand mai multe situatii de gol, chiar daca aceasta a beneficiat de o doza de noroc, inscriind in ultimele secunde ale meciului.

Aceasta finala a fost cea de-a 3-a finala castigata  de  Ancelotti.

 

4 comments on “Real Madrid reuseste “La Decima”

 1. Dupa ce au deschis cu noroc scorul,
  jucatorii lui ATLETICO MADRID au abandonat ATACUL
  tragand de TIMP si ” tinand cu DINTII ” de REZULTAT ! 😦
  Pana la urma,
  FOTBALUL tradat,
  s-a RAZBUNAT
  si REAL a casigat !!! 🙂 🙂 🙂
  O seara frumoasa ! 🙂
  Aliosa.

  Like

  • Da, chiar daca nu sunt fan Real, madrilenii au meritat trofeul.
   Castigatoarea trofeului s-a decis in mintul 90+3, cei de la Atletico au cazut, atat din punct de vedere psihic cat si fizic.
   S-au epuizat toate resursele!
   O seara frumoasa! 🙂

   Like

 2. Încă o dată, precum am mai zis într-u comentariu anterior, victoria se decide în minutele de prelungiri! Ce mult contează rezistența fizică, dar mai ales psihică!

  Like

  • Ambele finale, atat cea din Europa League, cat si cea din Champions League nu s-au putut decide in cele 90 de minute regulamentare.
   Aseara, un gol a fost de ajuns ca sa schimbe detinatoarea trofeului.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s