Finala Cupei Romaniei – Steaua VS Astra


Vineri seara, pe arena nationala, va avea loc finala Cupei Romaniei ce se va disputa intre Steaua si Astra Giurgiu.Cu un al doilea titlu consecutiv, stelistii sunt gata sa realizeze anul acesta eventul castigand Cupa Romaniei, anul trecut cuceritoarea acestui trofeu a fost Petrolul Ploiesti.Atmosfera se anunta a fi una frumoasa, tribunele vor fi pline, preconizandu-se un numar de 50.000 de suporteri, unde majoritatea sunt de culoare ros-albastra, giurgiuvenii avand mai putin de 9.000 de bilete vandute.

Cele mai bune echipe din acest campionat, locul 1 si locul 2, una cu o istorie fabuloasa, iar alta cu un inceput de istorie se intalnesc pentru a 5 oara in ultimii  3 ani, unde Astra nu a reusit sa o invinga pe Steaua, ultima victorie pentru giurgiuveni fiind 2-1, din sezonul 2011/2012, meciul disputandu-se pe terenul Astrei.Golul de onoare al Stelei a venit pe final, Mihai Costea a reusit sa inscrie printr-un voleu foarte frumos.

Asadar daca e sa luam in considerare ultimele meciuri disputate dintre cele doua echipe, Astra Giurgiu este inferioara Stelei, ros-albastrii pornind favoriti inaintea acestui meci.Reghecampf a anuntat ca jucătorii vor primi un bonus de 10.000 de euro daca vor cuceri Cupa Romaniei, insa conditia esentiala este sa se si califice apoi în grupele UEFA Champions League, performanta realizată de Steaua in toamna anului trecut.

“E prima pe care patronul echipei ne-a dat-o pentru meciul din Cupă, dar şi pentru şi o eventuală calificare în grupele UEFA Champions League. Fiecare jucător care va participa la următoarea campanie de calificare în Champions League va primi cu 10.000 de euro în plus. Numai pentru meciul de vineri seară nu există o primă separată, dar nu cred că este important acest lucru. Acesta este mesajul pe care ni l-a transmis patronul echipei, a declarat antrenorul Stelei, într-o conferinta de presa.

Daca Steaua Bucuresti va castiga vineri seara Cupa Romaniei, aceasta va fi a 22-a cupa din istorie.

Pontul pentru aceasta finala il aveti aici Steaua VS Astra

 

2 comments on “Finala Cupei Romaniei – Steaua VS Astra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s