Liverpool primeste o lectie despre defensiva si contraatac


Astazi Premier League a oferit din nou momente de spectaculozitate, specfic sfarsitului de campionat.Chelsea a reusit astazi sa invinga pe Anfield liderul din Premier League, Liverpool.In ciuda faptului ca la inceputul meciului  echipa cormorana era favorita certa in castigarea partidei, iata ca  londonezii fiind  condusi de catre maestrul tacticizarii a unei dispute de mare importanta, cu echipe importante, au avut castig de cauza, scor final 0-2(VIDEO MECI).

Ambele echipe au abordat partida caracteristic lor, o echipa incercand sa atace, prezenta in compartimentul ofensiv(Liverpool), iar cealalta echipa incercand sa se apere, ulterior sa marcheze un gol venit de pe urma unui contraatac(Liverpool).

Golurile au venit in minutele de prelungire a fiecarei reprize, 45+3, respectiv 90+3.Marcatorii au fost Demba Ba, acesta profitand de o preluare gresita a lui Gerrard, si  Willian primind o pasa de la Fernando Torres.

Trio-ul din lupta pentru titlu este in continuare si mai aprinsa, unde City revine din nou favorita tinand cont ca are doua meciuri mai putin disputate.City o va intalni astazi de la ora 18:00 pe Crystal Palace.

Mourinho, prin aceasta victorie demonstreaza din nou faptul ca in meciurile cu formatii ce sunt contracanditate la titlu reuseste sa-si mobilezeze elevii foarte bine, pe cand in confruntarile cu echipe ce se bat la retrogradare, The Special One are mari probleme.

Clasament:

Premier League P PTS
  1 Liverpool 36 80
  2 Chelsea 36 78
  3 Manchester City 34 74

 

 

2 comments on “Liverpool primeste o lectie despre defensiva si contraatac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s