Debutul perfect al lui Giggs in Noul United


Dupa indelunga rabdare a conducerii de la Manchester United in vederea pastrarii ca antrenor pe David Moyes, acesta a fost in cele in urma demis.Astfel Ryan Giggs, veteranul clubului care a bifat 962 de meciuri pentru “Diavolii Rosii”, a debutat ca antrenor.Debutul a fost cum nu se putea mai frumos, o victorie in fata suporterilor de pe Old Trafford impotriva formatiei Norwich, scor final 4-0(VIDEO MECI)

Dezlantuirea lui Manchester United dupa plecarea lui Moyes s-a observat foarte mult in joc, echipa fiind invaluita de un nou suflu, acum fotbalistii fiind foarte motivati iar  acest lucru s-a concretizat prin cele patru goluri, si multe alte ocazii de gol.

Experimentul “Dvid Moyes” a fost cu adevarat un esec pentru o echipa care in fiecare an ne-a obisnuit cu performante, anul acesta United nu mai face parte din Big Four, si probabil nesituarea pe un loc de cupa europeana, ocupand  locul 7.

Moyes a demosntrat in perioada petrecuta la Manchester ca este oarecum un antrenor mediocru, limitat, neputand sa participe in grupul antrenorilor de clasa.La Everton, cum pretentiile nu erau atat de mari in comparatie cu asteptarile impuse de catre una din cele mai mari echipe de fotbal din Anglia, David Moyes a bifat cu succes cerintele date.

Ca interimar pe banca lui United, Ryan Giggs s-a bucurat de o sustinere accentuata a fanilor de pe Old Trafford. In clasament, United se afla la sase puncte în spatele lui Tottenham, echipa clasată pe locul 6.

Trust

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s