Revanse in retururile din UCL si UEL


Aseara am aflat si rezultatele semifinalelor din Europa league – doua semifinalele cu doua echipe din Primera Division.Dupa lectia din Champions League  despre “defensiva” predata de cei doi antrenori ai lui Atletico si Chelsea, si totodata dupa lectia “cum trebuie sa fie abordata colosul Bayern”, unde a fost predata de Ancelotti la Real Madrid, Europa League dovedeste inca odata ca este o competitie in care se practica un fotbal la cel mai inalt nivel.

Juventus a fost invinsa pe stadionul unde se va desfasura finala Champions League de anul acesta, de catre Benfica(VIDEO MECI) scor final 2-1.Italienii considera ca aceasta infrangere nu este corecta conform desfasurarii jocului.
Cred ca rezultatul nu este corect. Cu tot respectul pentru Benfica si meciul pe care l-a facut, consider că Juventus merita un rezultat mai bun pentru felul în care am jucat, pentru ce am creat şi am făcut per total“, a spus Antonio Conte, tehnicianul lui Juventus.

Juventus asteapta sa-si revansa in returul de pe stadionul din Torino, stadion care va gazdui finala din acest seon de Europa League.

De cealalta parte Benfica isi doreste foarte mult sa ajunga in finala, dupa ce anul trecut formatia portugheza a pierdut in finala din Europa League contra celor de la Chelsea.
Mergem în manşa secundă într-o poziţie mai bună decât înainte de tur. Este doar 2-1, însă e o victorie. Ştim că totul e posibil, aşa că mergem la Torino cu aceeaşi încredere pe care am avut-o la Lisabona, sperând la calificarea în finală “, a afirmat Jorge Jesus, antrenorul celor de la Benfica.

Un lucru este sigur in aceasta competitie – vom avea in finala o echipa din Spania.In returul acestei semifinale de UEL, Sevilla porneste favorita in confruntarea impotriva liliecilor de la Valencia, castigand partida cu 2-0.Valencia spera la o rasturnare de situatie in retur, ce are drept  referinta performanta din sferturi de finala, unde a reusit sa se califice mai departe in semifinale dupa ce a castigat in retur duelul contra celor de la Basel cu scorul de 5-0, unde primordial a fost invinsa pe terenul elvetienilor cu 3-0.

Revenim acasa cu durerea esecului, însa stim ca putem intoarce rezultatul. Ne vom canaliza toata energia pentru a face asta, a declarat antrenorul Valenciei după meci.

 Cei de la Sevilla insa raman cu picioarele pe pamant, constienta de faptul ca Valencia are forta de a intoarce scorul.

Avem un avantaj după prima mansa, fara niciun dubiu. Trebuie sa confirmam acest rezultat. Ei sunt insa capabili să întoarca scorul, au mai facut asta inainte“, a spus Emery.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s