Un gol de 100 de milioane


Real Madrid a reusit aseara, in finala Cupei Regelui, sa-si ia revansa contra rivalei sale de moarte Barcelona, dupa ce fusese invinsa in campionat dupa un dramatic 4-3.Meciul s-a prezentat la un nivel inalt, in care ambele echipe au adus in fata suporterilor un fotbal de calitate.

Intr-un mod indubitabil omul meciului a fost ales Gareth Bale, acesta fiind jucatorul care a pus cele mai mari probleme trupei catalane.In ciuda absentei lui Ronaldo, echipa lui Ancelotti a reusit sa-si faca jocul dorit, iar Bale a substituit absenta lui CR7  foarte bine.

Bale a reusit golul victoriei pentru Real, ducand scorul la 2-1, dupa ce echipa madrilena deschisese scorul chiar din debutul meciului, in minutul 11 prin Di Maria, urmand ca Barcelona sa reegaleze situatia pe tabela prin Marc Bartra ce reuseste sa inscrie dintr-un corner.

In minutul 85, galezul aduce fericirea in randul suporterilor, acesta reusind o cursa nebuna alaturi de Bartra, unde acesta a incercat tot ce i-a fost in putinta sa- l stopeze pe Bale din alergarea sa furibunda, acesta la un moment dat iesise din decor, insa intr-un mod uluitor a reusit sa ajunga din nou in posesia mingii, ma apoi trimitand in plasa portii.

Dupa gol comentatorii de pe Digisport(Andrei Niculescu si George Dobre) 🙂 , au precizat reclama  pentru RCS & RDS in care actorul Alexandru Papadopol apare, facand intr-un fel o “anologie ” a vitezei pe care a avut-o Bale la marcarea golului.

Iata reclama

 

3 comments on “Un gol de 100 de milioane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s