The Special One in semifinala dupa un meci dramatic


The Special OneThe Special One si-a dovedit si in aceasta seara priceperea, iscusimea, maiestria si inteligenta, care au iesit la rampa intr-un mod fabulos.Fenomenul “Napoli” s-a repetat in aceasta seara pe Stamford Bridge, in care Lavezzi si Cavani au retrait cosmarul din sezonul 2011-2012.

Chiar daca in debutul meciului londonezii au inceput cu un aparent ghinion, Eden Hazard accidentandu-se si inlocuit cu Schurrle, insa  acest lucru s-a dovedit a fi benefica pentru calificarea mai departe.Acesta a marcat primul gol, in minutul 32 si toata suflarea de pe Stamford Bridge incepea sa creada in calificare.

Chelsea 2-0 PSG(VIDEO MECI)

Dortmund 2-0 Real Madrid(VIDEO MECI)

Chelsea a dominat-o pe PSG pe tot parcursul meciului, unde echipa  pariziana s-a resimtit dupa absenta lui  Ibrahimovici, acesta avand un aport considerabil la moralulul echipei.Dupa acest esec Parisul trebuie sa mai rabde inca un an pentru a vedea o posibila finala de Champions League.

Golurile au fost marcate de doua rezerve, Schurrle si Demba Ba, concretizand din nou inspiratia pe  care o are  Mourinho,  astfel portughezul  ajungand din nou  intr-o  semifinala de UCl.

Char daca celalalt meci dintre Dortmund si Real a fost lasat intr-o oarecare masura la o parte, returul s-a dovedit spectaculos, germanii invingand pe madrileni cu 2-0 dupa un meci de infarct.

sursa imagine:dailymail.co.uk

Advertisements

2 comments on “The Special One in semifinala dupa un meci dramatic

    • Aseara chiar am avut parte de un fotbal la un nivel foarte inalt, in care fotbalul englezesc si-a spus din nou cuvantul.
      In opinia mea Premier League este cel mai tare campionat.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s