Repeta Chelsea perfomanta cu Napoli?


Diseara de la ora 21:45 se va disputa  returul sferturilor Uefa Champions League, in care meciul vedeta este cel dintre Chelsea  si PSG, inlaturand intr-o oarecare masura interesul pentru celalalt meci disputat intre Real Madrid si Dortmund.

Un moment de referinta  pentru Chelsea in Champions League il reprezinta acel duel de infarct cu formatia italiana Napoli.Atunci meciul tur a avut acelasi deznodamant ca in meciul cu PSG, 3-1.La acel moment pe banca londonezilor se afla Roberto Di Matteo, venit de la West Brom.

Returul de pe Stamford Bridge a fost unul foarte palpitant, Chelsea reusind sa se impuna in timpul regulamentar, scor final 3-1.Meciul a intrat in prelungiri, iar pana la final Chelsea a reusit sa duca la scorul la 4-3 si astfel Chelsea se califica mai departe, ajungand in finala disputata  pe terenul bavarezilor, Bayern Munchen, si jucand totodata importiva acesteia.Finala a fost castigata de Chelsea, unde castigatoarea a fost decisa la panaltiuri dupa 1-1 in 120 de minute.

Revenind la meciul din aceasta seara Mourinho pregateste cea mai buna formula ofensiva, jucand cu 4 jucatori in atac: Fernando Torres, Schurrle, Hazard si Oscar.

Inaintea acestui meci Mourinho este foarte increzator, el decalrand astfel :Cred ca vom castiga meciul de marți. Vom marca mai multe goluri decat ei. La finalul celor doua meciuri scorul general poate fi 4-3, 5-4“.

El a mai continuat sa spuna:”Daca PSG va fi eliminata, deceptia va fi una foarte mare pentru ei. Daca noi vom fi eliminați va fi un lucru la care se așteapta foarte mulți“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s