Fabulos, 7 goluri in “El Clasico”


ellsciocDuminica seara, lumea fotbalului si nu numai a avut in prim plan cel mai cunoscut, galonat si vizionat derby din lume, disputat intre Real Madrid si Barcelona.Aproape jumatate de miliard de persoane au fost cu ochii tintuiti asupra celor mai buni  jucatori ai momentului, Messi si Ronaldo care  reusise pana in momentul meciului sa marcheze impreuna 771 de goluri.

Aseara a fost cu adevarat un El Clasico , care din punctul meu de vedere a avut de toate(7 goluri, faze spectaculoase, penalty-uri, eliminari, nervozitate etc.), care pentru microbisti au fost dovezi clare ca nu pot sa abandoneze meciul din privit pana la finalul meciului.

Meciul a inceput cum nu se putea mai frumos, un debut furibund, care a adus din primele minute faze la poarta fructificandu-se in goluri.A fost un meci axat pe “contre” din partea ambelor echipe, ce a adus in prima repriza 4 goluri.In fiecare moment al partidei nu puteai sa preconozezi rezultatul final, meciul avand rasturnari de situatie, unde fiecare echipa s-a aflat la conducere de doua ori.

Messi, a castigat disputa din teren in fata lui Ronaldo, acesta reusind  hat-trick-ul, inscriind de doua ori de la punctul cu var, unde el a fost si marcatorul ultimului gol al meciului, aducand victoria catalanilor, scor final 3-4(VIDEO MECI).

De partea cealalta Cristiano Ronaldo nu a fost atat de pronuntat in jocul Realului, insa a reusit sa inscrie o data in poarta Barcelonei, tot de la punctul cu var.

Dupa aceasta infrangere a Realului pe teren propriu contra Barcei, lupta la titlu devine din nou o lupta care pe care, unde cele doua echipe din Madrid au un punct mai mult decat echipa catalana,70 de puncte  respectiv 69 puncte .

2 comments on “Fabulos, 7 goluri in “El Clasico”

  1. mai demult eram fan real, acum ca s-au schimbat toti jucatorii, cred ca ar trebui sa le fure careva titlul, ca sunt un pic cu nasul pe sus 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s