Chelsea 6 – 0 Arsenal


m2Astazi etapa din Premier League a adus  in fata iubitorilor de fotbal un adevarat festival de goluri, unde pana in momentul acesta in fiecare disputa s-a marcat gol(uri).Astazi toate privirile au fost captate  catre derby-ul Londrei , disputat intre londonezii de la Chelsea si tunarii de la Arsenal.

Meciul a avut ca rezultat final, unul pe care nici cel mai mare  simpatizant al gruparii de pe Stamford Bridge nu il putea sa-l preconizeze inaintea meciului, meciul finalizandu-se cu un scor de “povestit nepotilor”, scor final 6-0 pentru Chelsea(VIDEO MECi).

Derby-ul a fost controlat intr-o maniera inedita de catre formatia lui Mourinho, scorul pauzei fiind un neverosibil 4-0 pentru gazde, un scor pe care Arsenal l-a mai intalnit inca odata,  intr-o alta deplasare, cea cu Liverpool, atunci a fost invinsa cu scorul de 5-2.

Astfel dupa aceasta victorie clara, fara drept de apel, Chelsea ramane pe prima pozitie in clasamentul Premier League cu 69 de puncte,  fiind urmata pe locul secund de catre Liverpool, avand cu 4 puncte mai putin, si un meci mai putin disputat.

De cealalta parte Arsenal, dupa ce la un moment dat era pe primul loc , aceasta coboara in clasament tocmai pe pozitia a 4-a cu 62 de puncte , unde chiar astazi Manchester City a reusit sa o depaseasca, si sa se situeze pe ultimul loc de podium, invingand astazi lanterna rosie Fulham cu scorul de 5-0.

ALTE REZULTATE

               
      Cardiff 3 – 6 Liverpool      
      Everton 3 – 2 Swansea      
      Hull 2 – 0 West Brom      
      Manchester City 5 – 0 Fulham       
      Newcastle 1 – 0 Crystal Palace      
      Norwich 2 – 0 Sunderland       
    West Ham 19:30 Manchester Utd      
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s