Au trecut in sferturile UCL


Marti si Miercuri  s-au cunoscut patru din cele saisprezece echipe ce au mers mai departe  in sferturile de finala Champions League.Barcelona, PSG, Bayern Munchen si Atletico Madrid au reusit fiecare in parte sa realizeze si in meciurile din retur rezultate pozitive, rezultate care sa-i faca calificati mai departe in competitie.

Meciurile de marti seara au avut in prim plan pe Bayern contra lui Arsenal, si Atletico Madrid contra lui Milan.Bayern a reusit sa treaca mai departe dupa ce a remizat pe teren propiu, scor final 1-1 cu Arsenal, ea fiind avantajata de scorul realizat in tur pe stadionul britanic, unde s-a impus cu scorul de 2-0.In celalalt meci, Atletico reuseste sa se impuna clar contra lui Milan castigand partida cu un neverosibil 4-1, si astfel trece mai departe in sferturi, cu o dubla victorie impotriva italienilor.

In cealalta zi, ieri, Barcelona si PSG s-au impus pe teren propriu cu acelasi scor 2-1, contra lui Manchester City, respectiv Bayer Leverkusen.Man City a sperat intr-o calificare, tinanad cont si de pasa proasta prin care trece Barcelona, echipa engleza vrand sa intoarca scorul din tur, unde apierdut cu scorul de 2-0. Cu toate acestea Barcelona s-a impus si in retur, si merge mai departe in sferturile de finala.

In cealalta disputa PSG nu a avut prea multe dificultati in a accede mai departe in sferturi, ea castigand ambele manse contra germanilor de la Bayer Leverkusen, castigand in tur cu 4-0, respectiv in retur cu 2-1.Asadar iata anul asta Franta este reprezentata in sferturile de finala Champions League de o echipa.

Urmatoarele meciuri din Champions League


  18.03. 21:45 Chelsea Galatasaray    
  18.03. 21:45 Real Madrid Schalke    
  19.03. 21:45 Dortmund Zenit Petersburg    
  19.03. 21:45 Manchester Utd Olympiakos    
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s