CFR Cluj vs Steaua


Maine  seara de la ora 20:00 se va disputa derby-ul acestei etape, dintre CFR Cluj si Steaua Bucuresti.Ambele echipe vin dupa doua rezultate modeste, fiecare reusind rezultate de egalitate, CFR Cluj 1-1 cu Viitorul Constanta, respectiv Steaua 1-1 cu Dinamo.

Dupa mult timp in care CFR-ul a obisnuit lumea  cu rezultate remarcabile atat la nivel al ligii 1 cat si in competitiile europene iata ca  in acest sezon echipa clujeana are un parcurs modest in campionat, ocupand pozitia 7 cu 30 de puncte, cu 19 puncte mai putin decat adversara sa Steaua.

De cealalta parte Steaua, ramane in continuare pe prima pozitie in campionat cu 49 de puncte, chiar daca etapa precedenta Dinamo, a reusit in Ghencea sa scoata un punct.Chiar daca exista aparent, anumite probleme la echipa, mai ales dupa condamnarea la inchisoare a lui Mihai Stoica, stelistii raman in continuare favoriti clari la castigarea campionatului si a Cupei Romanniei.

Meciul din tur s-a terminat cu o victorie a Stelei, scor final 3-0(VIDEO MECI), meci in care CFR Cluj avea pe banca un nou antrenor, pe Petre Grigoras, acesta venind la echipa dupa plecarea lui Mircea Rednic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s