Podiumul din Premier League ramane neschimbat


Etapa aceasta din Premier League, a furnizat rezultate pe care i-au mentinut pe favoritii la titlu   in varful clasamentului, astfel toate echipele de pe podium si-au castigat in aceasta runda punctele.  

Chelsea a castigat cu scorul de 1-0 meciul impotriva celor de la Everton(VIDEO MECI).Meciul s-a dovedit a nu fi prea usor pentru Chelsea, aceasta avand probleme serioase in marcarea golului, unde golul victoriei a venit abia  la finalulul meciului, in minutul 3 al prelungirilor printr-un balon trimis de catre Frank Lampard veteranului din apararea londonezilor John Terry care a reusit sa inscrie printr-un sut de la o distanta mica.

Astfel Chelsea dupa aceasta etapa  ramane pe primul loc in campionat cu 60 de puncte.

 Intr-un alt meci, Arsenal reuseste o victorie clara impotriva celor de la Sunderland, unde a castigat cu scorul de 4-1(VIDEO MECI).Arsenal a reusit repede sa-si revina dupa esecul din Champions League contra celor de la Bayern Munchen, si astazi a facut un meci foarte bun, in care la finalul primei reprize tabela de marcaj arata 3-0 pentru tunari.

Asadar Arsenal dupa acest rezultat reuseste sa faca 59 de puncte, insa ramane pe locul secund, la doar un punct fata de prima clasata Chelsea.

O alta contacandita la titlu, Manchester City a reusit deasemenea sa castige disputa de astazi impotriva celor de la Stoke City unde s-a impus cu scorul de 1-0(VIDEO MECI).In acest meci echipa gazda a reusit un joc net superior celor de la Stoke, unde City pur si simplu a dictat ritmul jocului, iar oaspetii s-au bazat pe simplul contraatac.

La finele acestei etape City strange 57 de puncte, si se situeaza pe ultimul loc de pe podium, insa cu un meci mai putin disputat, cel cu Sunderland.

Ultima echipa din Big Four, Liverpool, va disputa maine de la ora 15:30 un meci pe teren propriu contra celor de la Swansea.

 Alte rezultate:

Cardiff 0 – 4 Hull
West Brom 1 – 1 Fulham
West Ham 3 – 1 Southampton
Crystal Palace 0 – 2 Manchester Utd

  sursa imagini:skysport.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s