Victorie fantastica pentru Simona Halep la Doha


Fericire, bucurie, entuziasmare, mandrie …, acestea sunt sentimentele pe care le resimt dupa aceasta seara magnifica pe care i-o datorez in totalitate Simonei Halep. Jucatoarea romanca a reusit astazi sa faca o natiune mandra, aceasta stralucind pe continentul asiatic , la turneul de la Doha(Qatar), unde a reusit sa castige o finala importanta, impotriva jucatoarei din Germania Angelique Kerber, pe care a invins-o in doar 2 seturi, 6-2, 6-3.

Simona Halep a demonstrat tuturor ca este o jucatoare cu adevarat din TOP 10, si care acum nu mai este un adversar facil, admisibil, ci unul foarte incomod pentru orice jucatoare. Adversarele din acest turneu au fost uimite de  romanca, de capacitatile sale atat fizice cat si mintale.  Simona, in urma acestui turneu castiga un cec de 441.000 de dolari, si urca o pozitie in clasamentul WTA, de pe locuil 10 pe  locul 9.

Simona a invins in acest turneu jucatoare de TOP 10 , si amintim pe  Sara Errani si pe Agnieszka Radwanska, care la sfarsitul meciului din semifinale, impotriva Simonei, Radwanska  a declarat urmatoarele:“A reusit lovituri incredibile, de nicaieri. Nu ştiam ce sa mai fac pentru a cistiga punctele, pentru ca era peste tot”. 

Ce mai ramane de spus dupa aceasta finala?! Iti multumim Simona pentru aceasta seara !

One comment on “Victorie fantastica pentru Simona Halep la Doha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s