Meci nebun intre Fulham si Liverpool


Etapa aceasta din Premier League a conturat o serie de rezultate surpriza, rasturnari de situatie, si meciuri care nu s-au putut desfasura datorita conditiilor meteorologice, au fost amanate doua meciuri, Everton cu Crystal Palace si Manchester City cu Sunderland.

Aseara am avut parte de un adevarat “derby” intre Fulham si Liverpool, meci foarte frumos, care s-a terminat cu o victorie din partea cormoranilor, scor final 3-2, unde golul victoriei  s-a inscris in ultimele minute din prelungiri (video meci ) .

Meciul a inceput in forta pentru Fulham, atacand poarta lui Liverpool, si care in minutul 8, a  inscris, printr-un autogol a lui Kolo Toure care  a avut ghinionul sa şuteze  balonul în spatele propriului portar cand a incercat sa respinga o pasa periculoasă.

Dupa gol cei de la Liverpool au iesit la atac si au  reusit sa inscrie in minutul 41 prin golul lui Daniel Sturridge care a fost intr-o poziţie foarte bună dupa o pasă precisa în interiorul careului. El primeşte balonul şi il trimite in spatele portarului. Şutul său s-a dus în partea stanga a porţii, intrand in poarta dupa contactul cu bara. Prima repriza s-a incheiat asadar la egalitate.

Dupa pauza, tot cei  de la Fulham reusesc sa inscrie prima  prin  Kieran Richardson , in minutul 63 care a fost la locul potrivit în momentul potrivit pentru a prelua mingea, care a fost respinsa, in careu, si trimite balonul în partea dreapta a portii. 

1-111

Liverpool reuseste usor ,usor sa-i domine copios pe lanterna rosie din Premier League, asa ca in minutul 72, reuseste egalarea prin jucatorul Philippe Coutinho, ce  reuseste o atingere buna din prima pentru a controla o pasă decisiva la marginea careului şi trimite mingea cu efect in partea stanga a porţii într-o masura formidabila.

Ca totul sa se termine si mai apoteotic , cei de la Liverpool mai reuseste sa inscrie inca odata , prin Steven Gerrard care in minutul 90+2 transforma cu calm o lovitura de la 11 metri, trimitand balonul in coltul stang de sus.gerrad steven

Asadar victorie pentru Liverepool, care  insa ramane pe locul 4 cu 53 de puncte, in spatele lui City.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s