Barcelona – Sevilla 4-1, Messi reuseste dubla


messiiiAseara, Barcelona a reusit o victorie foarte importanta pe terenul celor de la Sevilla, castigand meciul cu scorul de 4-1 (video meci), si cine spunea ca un jucator nu poate sa castige un meci de unul singur, s-a inselat. In deplasarea de la Sevilla, Messi a reusit dupa o lunga pauza sa faca ce stie el mai bine , sa marcheze goluri , acesta a reusit sa faca diferenta la momentul oportun, reusind o dubla si un asist.

Gazdele au inceput in forta meciul, atacand poarta lui Valdez  chiar din primele momente ale jocului, care dupa multe sanse de a marca, au reusit in minutul 15, prin Moreno sa inscrie primul gol al partidei. Dupa gol cei de la Barcelona au fost nevoiti sa atace,  asa ca din minutul 34 au inceput golurile la poarta Sevillei , mai intai prin golul lui Sanchez, ce s-a dovedit din reluari a fi din offsaid, reluari pe care televiziunea din Spania le-a  difuzat , de cel putin 8, 9 ori .  Dupa care vedem ca  Messi si- a revenit din  acea stare de debusolare in cautarea golului , reusind sa inscrie 2 goluri superbe pe o ploaie apriga, care a dus scorul la 3-1 .

Dupa 3-1, cei de la Barcelona , parca si-au adus aminte de jocul lor , astfel reusind sa realizeze un moment de tiki-taka , reusind sa paseze consecutiv de 46 de ori, care la urma s-a finalizat cu o ratare incredibila a lui Adriano, balonul trecand foarte aproape de vinclul gazdelor.

Iar golul care a bifat ultimul  din  seria  golurilor din acest meci a fost inscris in minutul 88 de catre Fabregas.

 

Asadar clasamentul se contureaza astfel:

1. Barcelona 23 18 3 2 63:17    57
2. Real Madrid  23 18 3 2 65:24           57  
3. Atl. Madrid   23 18 3 2 56:16           57  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s